Nume:
Avocat Floresti - Alexandru Bălan
E-mail:
alexbalan7@gmail.com
Telefon:
0692 57 926
Telefon 2:
250 25 777
Adresa:
Str. M. Eminescu, Nr. 66 A, Floreşti

Avocat Floresti - Alexandru Bălan
Avocati Moldova

Cabinet de avocatura - consultanta juridica, asistare si reprezentare in fata instantelor de judecata,  drept civil, comercial, penal, dreptul muncii, dreptul familiei si protectiei copilului, inclusiv litigii de divort si partaj, drept fiscal, vamal etc.

Detalii

Echipa noastra de avocati este constituita din avocati  integri, respectati și cu o vasta experiență în domeniul lor de expertiză, obtinand rezultate exceptionale pentru clientii nostri, în contextul unui cadru de reglementare în curs de dezvoltare.

Ne ținem clientii la curent cu cele mai recente modificări legislative pentru a le oferi opinii juridice pertinente si valide.

Suntem mereu cu un pas înainte si cautam provocari continue pentru a aduce metode noi și originale de gândire celor mai complexe chestiuni juridice cu care se confruntă clienții noștri.
Colaboram cu companii redutabile și persoane fizice importante atat la nivel local cat și la nivel internațional, care au fost mai mult decat multumite de calitatea serviciilor juridice prestate de societatea noastra.
Satisfactia clientilor nostri este obiectivul nostru principal și dorim relații profesionale de lungă durată cu companii redutabile.
Transmiterea valorilor noastre catre clientii nostri este cel mai important obiectiv al nostru. 

Servicii

Domenii De Activitate 
Dreptul Civil
Dreptul Penal
Dreptul Familiei
Dreptul Comercial
Asigurari – Obtinere Despagubiri (Daune Materiale Si/Sau Morale) RCA
Dreptul Proprietatii Intelectuale
Dreptul Muncii
Tranzactii Imobiliare
Consiliere Financiara
Colectare De Debite

Galerie foto

Avocat Floresti - Alexandru Bălan
Avocat Floresti - Alexandru Bălan
Avocat Floresti - Alexandru Bălan
Avocat Floresti - Alexandru Bălan