Nume:
Cabinet Avocatura Causeni - Nimirschi Viorica
Telefon:
0699 99 487
Telefon 2:
243 21 744
Adresa:
Str. Vlad Ţepeş, Nr. 10, Căuşeni

Cabinet Avocatura Causeni - Nimirschi Viorica
Avocati Moldova

Cabinet de avocatura - consultanta juridica, asistare si reprezentare in fata instantelor de judecata,  drept civil, comercial, penal, dreptul muncii, dreptul familiei si protectiei copilului, inclusiv litigii de divort si partaj, drept fiscal, vamal etc.

Detalii

Oferim clientilor nostri asistenta juridica la standarde profesioniste in domeniile dreptului civil, dreptului penal, dreptului comercial (inclusiv dreptul asigurarilor), dreptului familiei, dreptului muncii, dreptului proprietatii intelectuale, tranzactiilor imobiliare si, de asemenea, asistenta si reprezentare in fata instantelor de judecata de orice grad si a oricarei alte autoritati publice a statului roman.

Sintem constienti de faptul ca succesul clientilor nostri depinde si de calitatea consilierii juridice oferite de catre noi si acest aspect este detaliul care face diferenta. Cabinetul nostru de avocatura respecta si fructifica ideile, telurile si asteptarile tuturor clientilor sai, urmarind sa atinga scopul propus, si anume acela de a solutiona favorabil litigiile in care am fost angajati de catre clientii nostri.

Cabinetul noastru este in masura sa-si consilieze clientii inca din faza de proiect a unui contract, pe masura ce clauzele contractuale sint negociate de catre parti, pina la momentul semnarii acestuia, garantind asistenta juridica adecvata, competenta si imediata. Totodata, oferim clientilor nostri asistenta juridica inca din fazele incipiente ale cauzelor penale sau ale litigiilor familiare (urmarire penala, divorturi, partaj judiciar, stabilirea paternitatii, stabilirea filiatiei fata de mama/tata etc.).

Servicii

Domenii De Activitate 
Dreptul Civil
Dreptul Penal
Dreptul Familiei
Dreptul Comercial
Asigurari – Obtinere Despagubiri (Daune Materiale Si/Sau Morale) RCA
Dreptul Proprietatii Intelectuale
Dreptul Muncii
Tranzactii Imobiliare
Consiliere Financiara
Colectare De Debite

Galerie foto

Cabinet Avocatura Causeni - Nimirschi Viorica
Cabinet Avocatura Causeni - Nimirschi Viorica
Cabinet Avocatura Causeni - Nimirschi Viorica
Cabinet Avocatura Causeni - Nimirschi Viorica