www.avocati-moldova.com  este portalul national dedicat Cabinetelor de Avocatura  din Republica Moldova.

Cabinetele de avocatura partenere presteaza servicii profesionale calificate, ofera consultanta juridica, asistare si reprezentare in fata instantelor de judecata cu responsabilitate si promptitudine, respectandu-se cu strictete angajamentele luate si confidentialitatea informatiilor clientilor.

Partenerii nostri sunt specializati in urmatoarele domenii:  drept civil, comercial, penal, dreptul muncii si securitatii sociale, familiei si protectiei copilului, drept administrativ, fiscal, vamal etc.

Avocat Stagiar admis la stagiul profesional in avocatura

Avocat Stagiar admis la stagiul profesional in avocatura Compania "PfB Collection", specializată în colectarea datoriilor, angajează: Avocat-stagiar admis la stagiul profesional în avocatură Responsabilități: - Reprezentarea intereselor în instanțele judecatorești; - Întocmirea pretențiilor,cererilor,interpelărilor,contractelor; - Acumularea informațiilor pentru aprecierea gradului de solvabilitate a debitorului; - Organizarea și conducerea procedurii de mediere între debitori și creditori; - Colectarea creanțelor participind în procedura de executare a hotăririlor judecătorești; Cerințe: - Experiența participarii în instanțele de judecată; - Experiența în participarea la procedurele de executare; - Fluentă în limba :de stat, rusă; - Abilități de comunicare,convingator și energic; - Capacitatea de a lucra in echipă; - Cunoasterea calculatorului; - Experienta în domeniu-avantaj; - Permis de conducere cat.B, automobil propriu(avantaj). Condiții: - Salariu motivant; - Lucrul în birou în centrul orașului; - Creștere pe plan profesional; - Colectiv unit Dacă doriţi să faceţi parte din echipa noastră, vă invităm să aplicaţi CV-ul Dvs la adresa de e-mail: mihalas@pfbc.md Telefon: mob.060144220, (022) 885035 mun. Chișinău, str. Calea Ieșilor, 10
+373 601 44 220
mihalas@pfbc.md