Nume:
Avocat Ungheni - Alexei Ţurcanu
E-mail:
biaturcanu@mail.ru
Telefon:
0697 66 299
Telefon 2:
236 22 356
Adresa:
Str. Barbu Lăutaru, Nr. 26, Ungheni

Avocat Ungheni - Alexei Ţurcanu
Avocati Moldova

Cabinet de avocatura - consultanta juridica, asistare si reprezentare in fata instantelor de judecata,  drept civil, comercial, penal, dreptul muncii, dreptul familiei si protectiei copilului, inclusiv litigii de divort si partaj, drept fiscal, vamal etc.

Detalii

Echipa noastra de avocati este constituita din avocati  integri, respectati și cu o vasta experiență în domeniul lor de expertiză, obtinand rezultate exceptionale pentru clientii nostri, în contextul unui cadru de reglementare în curs de dezvoltare.

Ne ținem clientii la curent cu cele mai recente modificări legislative pentru a le oferi opinii juridice pertinente si valide.

Suntem mereu cu un pas înainte si cautam provocari continue pentru a aduce metode noi și originale de gândire celor mai complexe chestiuni juridice cu care se confruntă clienții noștri.
Colaboram cu companii redutabile și persoane fizice importante atat la nivel local cat și la nivel internațional, care au fost mai mult decat multumite de calitatea serviciilor juridice prestate de societatea noastra.
Satisfactia clientilor nostri este obiectivul nostru principal și dorim relații profesionale de lungă durată cu companii redutabile.
Transmiterea valorilor noastre catre clientii nostri este cel mai important obiectiv al nostru. 

Servicii

Drept comercial

Dreptul afacerilor. Consultanta si asistenta juridica privind constituirea societatilor, restructurarea grupurilor de societati, recuperari creante, litigii si faliment.
 
Drept civil

Asistenta juridica si reprezentare in fata instantelor de judecata / autoritatilor, redactare / verificare / negociere contracte, succesiuni.
 
Dreptul familiei

Divort, partaj, divort pentru cetatenii stabiliti in strainatate, actiuni cu privire la minorii rezultati din afara casatoriei.
 
Dreptul muncii

Servicii prestate angajatorilor, angajatilor si sindicatelor.

Drept penal

Asistenta juridica si reprezentare in faza de urmarire penala si pe parcursul procesului, redactare plangeri si actiuni penale.

Drept administrativ si fiscal

Consultanta, asistenta juridica si reprezentarea persoanelor fizice si juridice. Contestatii, plangeri si servicii de expertiza contabila.

Asociatii si Fundatii

Servicii complete pentru infiintarea asociatiilor / fundatiilor si inscrierea acestora in Registrul Asociatilor si Fundatiilor.

Contabilitate si consultanta

Contabilitate primara, financiara si de gestiune.Servicii de salarizare si personal, consultanta fiscala si financiar-contabila. Expertiza contabila si fiscala.

Galerie foto

Avocat Ungheni - Alexei Ţurcanu
Avocat Ungheni - Alexei Ţurcanu
Avocat Ungheni - Alexei Ţurcanu
Avocat Ungheni - Alexei Ţurcanu