Nume:
Avocat Tighina - Chiriac Andrei
E-mail:
cristian-2003@mail.ru
Telefon:
0688 85 638
Telefon 2:
552 57 122
Adresa:
Str. 40 Let Pobedî, Nr. 32, Ap. 68, Tighina (Bender)

Avocat Tighina - Chiriac Andrei
Avocati Moldova

Cabinet de avocatura - consultanta juridica, asistare si reprezentare in fata instantelor de judecata,  drept civil, comercial, penal, dreptul muncii, dreptul familiei si protectiei copilului, inclusiv litigii de divort si partaj, drept fiscal, vamal etc.

Detalii

Obiectivul principal al cabinetului de avocatura este prestarea de servicii incluzand atat consultanta juridica cat si asistare si reprezentare in fata instantelor de judecata cu responsabilitate si promptitudine, respectarea stricta a confidentialitatii informatiilor clientilor si a angajamentelor luate.

Relatia dintre avocatii si clientii nostri se bazeaza pe valori etice, onestitate, probitate, corectitudine, loialitate si confidentialitate. 

Perspectiva colaborarii de lunga durata arata cat suntem de interesati in solutionarea problemelor juridice atat de drept comercial al firmelor din portofoliu dar si din alte ramuri de drept(civil, penal, familiei,s.a.) ale angajatilor acestora. In acest fel intentionam sa devenim "avocati de familie". 

Avand incheiate o serie de contracte de colaborare cu experti din diferite domenii de activitate, cabinetul de avocatura vine in sprijinul clientilor, solutionandu-le competent si in mod operativ orice problema. 

Intentionam ca pe masura dezvoltarii cabinetului de avocatura, oferta noastra sa se diversifice, nu insa in detrimentul unui standard de celeritate pe care noi l-am impus, l-am promovat, l-am stipulat in contractele incheiate cu clientii nostri si pe care il si respectam. 

Servicii

Domenii De Activitate 
Dreptul Civil
Dreptul Penal
Dreptul Familiei
Dreptul Comercial
Asigurari – Obtinere Despagubiri (Daune Materiale Si/Sau Morale) RCA
Dreptul Proprietatii Intelectuale
Dreptul Muncii
Tranzactii Imobiliare
Consiliere Financiara
Colectare De Debite