Nume:
Avocat Telenești - Nelea Stegărescu
E-mail:
neleastgarescu@mail.md
Telefon:
0690 45 200
Telefon 2:
258 24 941
Adresa:
Str. Renaşterii, Nr. 54, Teleneşti

Avocat Telenești - Nelea Stegărescu
Avocati Moldova

Cabinet de avocatura - consultanta juridica, asistare si reprezentare in fata instantelor de judecata,  drept civil, comercial, penal, dreptul muncii, dreptul familiei si protectiei copilului, inclusiv litigii de divort si partaj, drept fiscal, vamal etc.

Detalii

Cabinetul de avocatura este format din avocati specializati la cel mai inalt nivel juridic. Entuziasti si dinamici, avocatii ofera cele mai bune servicii de drept penal, drept comercial, dreptul familiei, drept civil, dreptul muncii, drept administrativ si fiscal, servicii juridice pentru asociatii si fundatii si servicii de contabilitate si consultanta.

Prin profesionalismul avocatilor sai, echipa raspunde cu promptitudine si seriozitate tuturor solicitarilor clientilor sai, asigurand consultanta juridica si reprezentare in probleme complexe ce tin de economia romaneasca. Membrii echipei noastre de avocati sunt pregatiti sa acopere aspecte legale din cele mai importante si variate domenii, oferind clientilor consultanta si asistenta juridica, reprezentare in instanta si servicii de due diligence.

Servicii

Drept comercial

Dreptul afacerilor. Consultanta si asistenta juridica privind constituirea societatilor, restructurarea grupurilor de societati, recuperari creante, litigii si faliment.
 
Drept civil

Asistenta juridica si reprezentare in fata instantelor de judecata / autoritatilor, redactare / verificare / negociere contracte, succesiuni.
 
Dreptul familiei

Divort, partaj, divort pentru cetatenii stabiliti in strainatate, actiuni cu privire la minorii rezultati din afara casatoriei.
 
Dreptul muncii

Servicii prestate angajatorilor, angajatilor si sindicatelor.

Drept penal

Asistenta juridica si reprezentare in faza de urmarire penala si pe parcursul procesului, redactare plangeri si actiuni penale.

Drept administrativ si fiscal

Consultanta, asistenta juridica si reprezentarea persoanelor fizice si juridice. Contestatii, plangeri si servicii de expertiza contabila.

Asociatii si Fundatii

Servicii complete pentru infiintarea asociatiilor / fundatiilor si inscrierea acestora in Registrul Asociatilor si Fundatiilor.

Contabilitate si consultanta

Contabilitate primara, financiara si de gestiune.Servicii de salarizare si personal, consultanta fiscala si financiar-contabila. Expertiza contabila si fiscala.

Galerie foto

Avocat Telenești - Nelea Stegărescu
Avocat Telenești - Nelea Stegărescu
Avocat Telenești - Nelea Stegărescu
Avocat Telenești - Nelea Stegărescu