Nume:
Avocat Sîngerei - Danilescu Ion
Telefon:
0690 35 137
Telefon 2:
262 22 764
Adresa:
Str. Independenţei, Nr. 92/26, Sîngerei

Avocat Sîngerei - Danilescu Ion
Avocati Moldova

Cabinet de avocatura - consultanta juridica, asistare si reprezentare in fata instantelor de judecata,  drept civil, comercial, penal, dreptul muncii, dreptul familiei si protectiei copilului, inclusiv litigii de divort si partaj, drept fiscal, vamal etc.

Detalii

Biroul nostru de avocați are o rata mare de câștig a proceselor, indiferent de domeniul juridic, şi cunoștințe aprofundate despre mediul legislativ. Activitatea noastră zilnică în cadrul unei echipe complete ne determină sa fim la curent cu toate modificările legislative.

Reputația noastră se bazează pe cunoștințe și abilități profesionale dovedite, pe o raportare profundă la solicitările Dumneavoastră pe o judecată  temeinică, o abordare practică în rezolvarea fiecărei probleme. Pasiunea, răbdarea și perseverența, sunt doar câteva din valorile pe care înțelegem să le punem în slujba clienților noștri.

Într-o societate întemeiată pe valorile democrației și ale statului de drept, avocatul are un rol esențial. Libertatea și independența avocatului sunt garantate de lege. Avocatul este indispensabil justiției și justițiabililor și are menirea de a apăra drepturile și interesele acestora. El este deopotrivă sfătuitorul și apărătorul clientului său.

Servicii

Dreptul muncii
Drept comercial
Asociatii & Fundatii
Drept Bancar & Financiar
Imobiliare & Constructii
Reorganizare & Insolventa
Litigii si Arbitraj
Concurenta
Energie
Executari Silite
Fiscal & Administrativ
Proprietate Intelectuala
Drept Maritim
Imigrari
Drept Penal

Galerie foto

Avocat Sîngerei - Danilescu Ion
Avocat Sîngerei - Danilescu Ion
Avocat Sîngerei - Danilescu Ion
Avocat Sîngerei - Danilescu Ion