Nume:
Avocat Nisporeni - Nastas Victor
E-mail:
victornastas @yahoo.com
Telefon:
0671 18 818
Telefon 2:
264 26 577
Adresa:
Str. Ion Vodă, Nr. 11/6, Nisporeni

Avocat Nisporeni - Nastas Victor
Avocati Moldova

Cabinet de avocatura - consultanta juridica, asistare si reprezentare in fata instantelor de judecata,  drept civil, comercial, penal, dreptul muncii, dreptul familiei si protectiei copilului, inclusiv litigii de divort si partaj, drept fiscal, vamal etc.

Detalii

Obiectivul principal al cabinetului de avocatura este prestarea de servicii incluzand atat consultanta juridica cat si asistare si reprezentare in fata instantelor de judecata cu responsabilitate si promptitudine, respectarea stricta a confidentialitatii informatiilor clientilor si a angajamentelor luate.

Relatia dintre avocatii si clientii nostri se bazeaza pe valori etice, onestitate, probitate, corectitudine, loialitate si confidentialitate. 

Perspectiva colaborarii de lunga durata arata cat suntem de interesati in solutionarea problemelor juridice atat de drept comercial al firmelor din portofoliu dar si din alte ramuri de drept(civil, penal, familiei,s.a.) ale angajatilor acestora. In acest fel intentionam sa devenim "avocati de familie". 

Avand incheiate o serie de contracte de colaborare cu experti din diferite domenii de activitate, cabinetul de avocatura vine in sprijinul clientilor, solutionandu-le competent si in mod operativ orice problema. 

Intentionam ca pe masura dezvoltarii cabinetului de avocatura, oferta noastra sa se diversifice, nu insa in detrimentul unui standard de celeritate pe care noi l-am impus, l-am promovat, l-am stipulat in contractele incheiate cu clientii nostri si pe care il si respectam. 

Servicii

Drept civil

Asistenta juridica si reprezentare in fata instantelor de judecata / autoritatilor, redactare / verificare / negociere contracte, succesiuni.
 
Dreptul familiei

Divort, partaj, divort pentru cetatenii stabiliti in strainatate, actiuni cu privire la minorii rezultati din afara casatoriei.
 
Dreptul muncii

Servicii prestate angajatorilor, angajatilor si sindicatelor.

Drept penal

Asistenta juridica si reprezentare in faza de urmarire penala si pe parcursul procesului, redactare plangeri si actiuni penale.

Drept administrativ si fiscal

Consultanta, asistenta juridica si reprezentarea persoanelor fizice si juridice. Contestatii, plangeri si servicii de expertiza contabila.

Asociatii si Fundatii

Servicii complete pentru infiintarea asociatiilor / fundatiilor si inscrierea acestora in Registrul Asociatilor si Fundatiilor.

Contabilitate si consultanta

Contabilitate primara, financiara si de gestiune.Servicii de salarizare si personal, consultanta fiscala si financiar-contabila. Expertiza contabila si fiscala.

Galerie foto

Avocat Nisporeni - Nastas Victor
Avocat Nisporeni - Nastas Victor
Avocat Nisporeni - Nastas Victor
Avocat Nisporeni - Nastas Victor