Nume:
Avocat Leova - Vasile Zagaican
E-mail:
vasile.zagaican@yahoo.com
Telefon:
0685 92 705
Telefon 2:
263 22 627
Adresa:
Str. Unirii, Nr. 37, Leova

Avocat Leova - Vasile Zagaican
Avocati Moldova

Cabinet de avocatura - consultanta juridica, asistare si reprezentare in fata instantelor de judecata,  drept civil, comercial, penal, dreptul muncii, dreptul familiei si protectiei copilului, inclusiv litigii de divort si partaj, drept fiscal, vamal etc.

Detalii

Fiindcă dreptul este un domeniu atât de vast, sunt conştientă că doar prin specializarea pe anumite domenii de interes pot oferi servicii de calitate. Aşadar nu vi enumera aici decât domeniile din drept în care am o bogată experienţă de lucru şi solide cunoştinţe teoretice.

Apelând la mine, veţi avea parte de opinii sincere şi pertinente. Nu am urmărit niciodată preluarea cazurilor fără sorţi de izbândă şi am preferat întotdeauna să sfătiesc clienţii în mod sincer despre şansele lor de reuşită. Consider că un avocat bun este în primul rând sincer cu clientul său.

Servicii

Drept comercial

Dreptul afacerilor. Consultanta si asistenta juridica privind constituirea societatilor, restructurarea grupurilor de societati, recuperari creante, litigii si faliment.
 
Drept civil

Asistenta juridica si reprezentare in fata instantelor de judecata / autoritatilor, redactare / verificare / negociere contracte, succesiuni.
 
Dreptul familiei

Divort, partaj, divort pentru cetatenii stabiliti in strainatate, actiuni cu privire la minorii rezultati din afara casatoriei.
 
Dreptul muncii

Servicii prestate angajatorilor, angajatilor si sindicatelor.

Drept penal

Asistenta juridica si reprezentare in faza de urmarire penala si pe parcursul procesului, redactare plangeri si actiuni penale.

Drept administrativ si fiscal

Consultanta, asistenta juridica si reprezentarea persoanelor fizice si juridice. Contestatii, plangeri si servicii de expertiza contabila.

Asociatii si Fundatii

Servicii complete pentru infiintarea asociatiilor / fundatiilor si inscrierea acestora in Registrul Asociatilor si Fundatiilor.

Contabilitate si consultanta

Contabilitate primara, financiara si de gestiune.Servicii de salarizare si personal, consultanta fiscala si financiar-contabila. Expertiza contabila si fiscala.

Galerie foto

Avocat Leova - Vasile Zagaican
Avocat Leova - Vasile Zagaican
Avocat Leova - Vasile Zagaican
Avocat Leova - Vasile Zagaican