Nume:
Avocat Cantemir - Baran Victor
E-mail:
baranvictor@rambler.ru
Telefon:
0790 83 383
Telefon 2:
273 23 535
Adresa:
Str. Gagarin, Nr. 5, Ap. 1, Cantemir

Avocat Cantemir - Baran Victor
Avocati Moldova

Cabinet de avocatura - consultanta juridica, asistare si reprezentare in fata instantelor de judecata,  drept civil, comercial, penal, dreptul muncii, dreptul familiei si protectiei copilului, inclusiv litigii de divort si partaj, drept fiscal, vamal etc.

Detalii

Echipa noastra de avocati este constituita din avocati  integri, respectati și cu o vasta experiență în domeniul lor de expertiză, obtinand rezultate exceptionale pentru clientii nostri, în contextul unui cadru de reglementare în curs de dezvoltare.

Ne ținem clientii la curent cu cele mai recente modificări legislative pentru a le oferi opinii juridice pertinente si valide.

Suntem mereu cu un pas înainte si cautam provocari continue pentru a aduce metode noi și originale de gândire celor mai complexe chestiuni juridice cu care se confruntă clienții noștri.
Colaboram cu companii redutabile și persoane fizice importante atat la nivel local cat și la nivel internațional, care au fost mai mult decat multumite de calitatea serviciilor juridice prestate de societatea noastra.
Satisfactia clientilor nostri este obiectivul nostru principal și dorim relații profesionale de lungă durată cu companii redutabile.
Transmiterea valorilor noastre catre clientii nostri este cel mai important obiectiv al nostru. 

Servicii

Dreptul muncii
Drept comercial
Asociatii & Fundatii
Drept Bancar & Financiar
Imobiliare & Constructii
Reorganizare & Insolventa
Litigii si Arbitraj
Concurenta
Energie
Executari Silite
Fiscal & Administrativ
Proprietate Intelectuala
Drept Maritim
Imigrari
Drept Penal

Galerie foto

Avocat Cantemir - Baran Victor
Avocat Cantemir - Baran Victor
Avocat Cantemir - Baran Victor
Avocat Cantemir - Baran Victor