Nume:
Juristul - Biroul Asociat De Avocati Briceni
Telefon:
247 22 703
Adresa:
Str. Independentei

Juristul - Biroul Asociat De Avocati Briceni
Avocati Moldova

Cabinet de avocatura - consultanta juridica, asistare si reprezentare in fata instantelor de judecata,  drept civil, comercial, penal, dreptul muncii, dreptul familiei si protectiei copilului, inclusiv litigii de divort si partaj, drept fiscal, vamal etc.

Detalii

Biroul Asociat De Avocati Juristul vă oferă soluţii pentru problemele cu relevanţă juridică. 

Competenţa, promptitudinea, eficienţa şi onestitatea stau la baza colaborării dintre avocat și client. 

Activitatea Biroului Asociat De Avocati Juristul are în vedere promovarea și apărarea drepturilor, libertăţilor şi intereselor legitime ale clienţilor. 

O preocupare prioritară este aceea de a servi interesele clienţilor într-o lume din ce în ce mai complexă, în care se impune găsirea de soluţii care să răspundă necesităţilor clienţilor, în conformitate cu legislaţia în vigoare. 

Biroul Asociat De Avocati Juristul este pe deplin angajat să menţină confidenţialitatea strictă în toate relaţiile de comunicare referitoare la consultanţa juridică acordată clienţilor. 

În exercitarea profesiei, avocatul este independent. El se supune numai legii, statutului profesiei şi codului deontologic. 

Obiectivele pe termen lung ale clienţilor pot fi realizate numai cu profesionalism, tenacitate, creativitate, spirit constructiv şi o relaţie bazată pe încredere şi respect.

Servicii

Activitatea Biroului Asociat De Avocati Juristul va ofera:

- Consultanta si consiliere;

- Asistenta si reprezentare;

- Atestare a identitatii partilor;

- Activitati de mediere;

- Activitati fiduciare;

- Activitati stabilire temtorara sediu.