www.avocati-moldova.com  este portalul national dedicat Cabinetelor de Avocatura  din Republica Moldova.

Cabinetele de avocatura partenere presteaza servicii profesionale calificate, ofera consultanta juridica, asistare si reprezentare in fata instantelor de judecata cu responsabilitate si promptitudine, respectandu-se cu strictete angajamentele luate si confidentialitatea informatiilor clientilor.

Partenerii nostri sunt specializati in urmatoarele domenii:  drept civil, comercial, penal, dreptul muncii si securitatii sociale, familiei si protectiei copilului, drept administrativ, fiscal, vamal etc.

Avocati Moldova

Cabinet de avocatura - consultanta juridica, asistare si reprezentare in fata instantelor de judecata,  drept civil, comercial, penal, dreptul muncii, dreptul familiei si protectiei copilului, inclusiv litigii de divort si partaj, drept fiscal, vamal etc.

Avocat Tighina - Chiriac Andrei

Avocat Tighina - Chiriac Andrei

Categorie: Avocati Moldova

Locatie: Tiraspol (Tighina)

Obiectivul principal al cabinetului de avocatura este prestarea de servicii incluzand atat consultanta juridica cat si asistare si reprezentare in fata instantelor de judecata cu responsabilitate si p. Detalii
Avocat Ungheni - Alexei Ţurcanu

Avocat Ungheni - Alexei Ţurcanu

Categorie: Avocati Moldova

Locatie: Ungheni (Ungheni)

Echipa noastra de avocati este constituita din avocati  integri, respectati și cu o vasta experiență în domeniul lor de expertiză, obtinand rezultate exceptionale pentru clientii nostri. Detalii